Ілон Маск відродив проект унікального будинку на колесах > Gercek Tesisat

Ілон Маск відродив проект унікального будинку на колесах

Ілон Маск знову порушив тему про створення кемпера на базі електричної вантажівки Tesla. Як запевняє генеральний директор компанії, у майбутньому він міг би стати своєрідним круїзним лайнером на колесах.

Проєкт, зрозуміло, знаходиться на ранній стадії, і хоча Маск часто говорив про бажання розширити асортименти моделей Tesla на ринку до 2023 року, автобудинки, безумовно, не входять до списку новинок. Однак у недавньому твіті він повернувся до цієї теми, про яку він говорив уже кілька років тому.

Зараз проєкт фігурує під назвою Tesla Robovan і може отримати універсальний кузов із високим ступенем трансформації внутрішнього простору. До речі, будувати унікальний транспортний засіб планується не на базі тягача Tesla Semi, як багато хто міг подумати. Схоже, у планах Tesla випустити новинку на рівень нижче за Semi. Її особливістю має стати розвинений автопілот.

Цікаво, що схожий проєкт розроблено компанією Vanflier. Фахівці компанії вирішили пристосувати тягач Tesla Semi під кемпер. Вийшло досить гармонійно та красиво, незважаючи на дуже коротке шасі.

admin

Наверх