Опубліковано перші фото сімейного кросовера Mazda CX-90 > Gercek Tesisat

Опубліковано перші фото сімейного кросовера Mazda CX-90

З’явилися перші офіційні фотографії Mazda CX-90. Великий семимісний кросовер презентують у січні у США та стане новим флагманом японської марки. Знімки опублікували на сайті Mazda.

Нова Mazda CX-90 стане наступником моделі CX-9. На тизерах видно лише окремі деталі дизайну кросовера. У нього рельєфні двері багажника та довгасті ліхтарі. Швидше за все, зовнішній вигляд буде витриманий на кшталт молодшої моделі Mazda CX-60, з якою CX-90 ділить задньопривідну платформу.

Очікується, що кросовер Mazda CX-90 2023 буде дещо більшим за попередника, тобто його довжина перевищить 5 метрів, а ширина складе близько 2 м. Ключовим для моделі буде північноамериканський ринок, де люблять великі автомобілі.

У Mazda підтвердили, що кросовер отримає гібридну установку, що підзаряджається, від тієї ж моделі CX-60. Вона складається з 2,5-літрової бензинової четвірки та електромотора загальною потужністю 328 к.с. Авто зможе проїхати близько 50-60 км на електротязі.

Також на одному з тизерів видно, що кросовер Mazda CX-90 оснастять рядною шісткою. Йдеться про 3,3-літровий бензиновий турбомотор, який у CX-60 розвиває 284 к. с. Втім, не виключено, що для флагмана його потужність може підвищити.

admin

Наверх