Зовнішність електрокросовера Mercedes-Benz EQS розкрили до прем*єри > Gercek Tesisat

Зовнішність електрокросовера Mercedes-Benz EQS розкрили до прем*єри

У vережі з’явилися фотографії екстер’єру кросовера Mercedes-Benz EQS, до прем’єри якого залишилося трохи менше тижня. Судячи з знімків, опублікованих сайтом Cochespias, у ліфтбека EQS новинка запозичить не тільки двомоторну силову установку, батарею та мультимедійну систему, а й основні риси зовнішності. Власне, кросоверу дісталося «обличчя» однойменного ліфтбека майже незмінному вигляді, крім зменшених повітроводів.

Електричний кросовер отримав ту саму «заглушку» Black Panel з візерунком із безлічі трипроменевих зірочок, що й у ліфтбека EQS, але розтягнуту по вертикалі. Те саме стосується корми: згори видно об’єднані ліхтарі з аналогічним світловим «розчерком», а знизу – схожий бампер із світловідбивачами.

Салон електрокара раніше розкрив сам Mercedes-Benz. Він розрахований на сім місць (посадкова формула 2+3+2) і має вигнуту 56-дюймову спереду панель з мультимедійною системою MBUX Hyperscreen, цифровою приладовою панеллю і окремим екраном з боку пасажира. Також йому обіцяно чотиризонний клімат-контроль та окремі екрани для другого ряду.

Базою для кросовера стане платформа EVA. За деякими даними, за розміром він поступиться паливному GLS і складатиме «від бампера до бампера» 5160 мм. Очікується, що EQS з шильдиком 4Matic видаватиме 523 кінські сили і 855 Нм моменту, як і аналогічний ліфтбек, і отримає тягову батарею ємністю 120 кіловат-годин. Пізніше в гамі може з’явитися «заряджений» варіант AMG з потужнішою установкою.

admin

Наверх