Розкрито зовнішність та салон оновленого Hyundai Palisade > Gercek Tesisat

Розкрито зовнішність та салон оновленого Hyundai Palisade

У соціальних мережах розкрили зовнішність та салон оновленого Hyundai Palisade. Витік екстер’єру – вдало зроблений скріншот прев’ю YouTube-трансляції, яка намічена на сьогодні. Інтер’єр вдалося відобразити корейським фотошпигунам, зазирнувши всередину одного з прототипів.

Флагманський кросовер Hyundai чекає на еволюційний «апгрейд», оскільки, по чутках, на зміну атмосферному шестициліндровому двигуну 3.8 GDi може прийти «турбочетвірка» 2.5 T-GDi.

Hyundai розкрив ключові зовнішні особливості Palisade, коли опублікував чорно-білі тизери. Скріншот з відео додає подробиць – схоже, вставка, що виступає знизу бампера, не буде пофарбована в колір кузова, у нижнього ярусу фар буде не три, а дві секції, а фірмовим кольором повинен стати малахітовий зелений.

Що стосується салону, то ключовою «обновкою» стане чотириспицеве ??кермо, як на седані Sonata. Ще додасться цифрова панель приладів, зміниться дизайн повітроводів, а діагональ тачскріна мультимедіасистеми може символічно збільшитися. Компонування з тримісним диваном на третьому ряду має залишитися незмінним.

Офіційної інформації про зміни в моторній гамі немає, але очікується, що старий 2,2-літровий турбодизель із чавунним блоком буде замінено на алюмінієвий агрегат лінійки Smartstream, а один із шестициліндрових бензинових «атмосферників» поступиться місцем чотирициліндровому турбомотору.

admin

Наверх