«Позашляховий» суперкар Lamborghini розсекретили до дебюту > Gercek Tesisat

«Позашляховий» суперкар Lamborghini розсекретили до дебюту

У соціальних мережах розтиражували фотографію серійного купе, адаптованого до бездоріжжя: у такого Huracan розширені колісні арки, на даху встановлено додатковий повітрозабірник, є рейлінги, захист бампера та бічних «юбок», а також світлодіодні блоки у ралійному стилі.

Шпигунський знімок показує, що серійний Huracan Sterrato буде дуже близьким до однойменного концепту трирічної давності. «Позашляхове» купе виявиться навіть екстремальнішим, ніж передбачалося, адже на тестах у суперкара не було пластикових накладок на крилах, а форма переднього бампера була іншою.

У «позашляхового» суперкара Lamborghini з’являться сталеві вставки по низу бічних «юбок» і бамперів, до палітри кольорів додадуть «мілітаристські» відтінки, а крім штатних фар будуть встановлені додаткові світлодіодні блоки по краях від переднього логотипу. І без того компактний багажник стане ще меншим, зате на даху можна буде розмістити невеликий бокс – рейлінги сприяють зручності кріплення.

Передбачається, що основою Huracan Sterrato стане версія Evo, тобто під капотом збережеться 640-сильний (600 Нм) атмосферний двигун V10 об’ємом 5,2 літра. Логічно спрогнозувати повнопривідну трансмісію, збільшений дорожній просвіт та розширену колію.

admin

Наверх