«Британці» готують бюджетний міський електромобіль > Gercek Tesisat

«Британці» готують бюджетний міський електромобіль

Опубліковано перші зображення MG Comet. Компактний міський електрокар почнуть випускати цього року і він стане найменшою моделлю в лінійці британської марки. Про це повідомляє видання Autocar.

Новий MG Comet – плід співробітництва концерну SAIC (йому належить британська марка) із General Motors. У його основі лежить мініатюрний електрокар Wuling Air. Презентація моделі відбудеться в Індії, а її стартова вартість становитиме 12 500 доларів.

Електромобіль MG Comet відрізняється оригінальним однооб’ємним дизайном із тоненькими діодними фарами та ліхтарями. За розмірами він не набагато більший за Smart.

Габарити MG Comet:

  • Довжина – 2974 мм
  • Ширина – 1505 мм
  • Висота – 1631 мм
  • Колісна база – 2010 мм

Не дивлячись на скромні розміри, електрокар буде чотиримісним. За прикладом Wuling Air на передній панелі встановлять два 10,25-дюймові дисплеї. Оснащення буде включати кондиціонер, голосове управління мультимедіа, бездротові Apple CarPlay Android Auto, а серед опцій буде люк у даху.

Силові установки для MG Comet створять концерн Tata Motors. Електрокар отримає 68-сильний двигун і батарею на 20-25 кВт.год, а його запас ходу складе 300 км.

admin

Наверх