Позашляховик Ford Bronco виходить на європейський ринок > Gercek Tesisat

Позашляховик Ford Bronco виходить на європейський ринок

Новий Ford Bronco з’явиться у Європі до кінця 2023 року. Інформацію вже підтвердили представники американського концерну та навіть розкрили подробиці європейської версії культового позашляховика.

Відроджений Ford Bronco має величезний попит у США та Канаді – він зібрав понад 200 000 замовлень ще до початку виробництва. Саме тому модель довго не везли до Європи – завод просто не справлявся з попитом.

Проте минулого року відбулася європейська прем’єра моделі на автошоу у Софії. Тепер же оголошено, що цього року розпочнуться обмежені постачання позашляховика до низки європейських країн.

До Європи позашляховик Ford Bronco запропонують виключно у подовженому п’ятидверному виконанні. Модель буде доступна лише з 2,7-літровим V6 твін-турбо потужністю 335 к.с. та 10-ступінчастою автоматичною КПП. Повний привід доповнений понижувальною передачею.

Автомобіль розганяється до 100 км/год за 6,1 с, а його максимальну швидкість обмежили на 161 км/год. Середня витрата палива становить 13,4 л/100 км.

Ford Bronco в Європі не буде дешевим, адже його постачатимуть лише у топових версіях. Початковим стане варіант Outer Banks з 12-дюймовим тачскрином, акустикою Bang&Olufsen, камерами кругового огляду, двозонним клімат-контролем та адаптивним круїз-контролем.

Також буде доступна екстремальна версія Badlands для бездоріжжя. Її кліренс збільшено з 237 до 261 мм, встановлені 33-дюймові позашляхові шини та блокування міжколісних диференціалів.

admin

Наверх