Якою може бути Toyota Corolla наступного покоління? > Gercek Tesisat

Якою може бути Toyota Corolla наступного покоління?

Протягом останніх кількох тижнів Toyota показує новинки, які змінюють стиль її модельного ряду: на автосалоні в Лос-Анджелесі 2022 року представили компактний електричний концепт bZ, всесвітню презентацію абсолютно нового Prius та концепт нового сімейства автомобілів для активного відпочинку Trailhunter.

Pвісно, ??ця плідна діяльність не залишилася непоміченою у віртуальній сфері. Дімас Рамадхан, віртуальний автомобільний художник, який працює на YouTube-каналі Digimods DESIGN, навіть взявся показати цілу серію уявних нових поколінь для різних автомобілів Toyota.

Найбільш продавана модель у світі, яка зараз доступна як седан Corolla за ціною від 21 550 доларів США (в Америці), була представлена ??ще в 2018 році. Тож цілком можливо, що Toyota дійсно незабаром приготує абсолютно нове покоління.

Наразі дизайнер представив Corolla у формі седана з еволюційним дизайном – особливо, що стосується задньої частини. Передня частина нагадує попередній цифровий проект Highlander, хоча він добре підходить для невеликого чотиридверного автомобіля. Хоча б гіпотетично! Втім, це лише фантазія дизайнера, тож якою «Королла» буде насправді, побачимо!

admin

Наверх