Чи забезпечені вітчизняні СТО автономним живленням > Gercek Tesisat

Чи забезпечені вітчизняні СТО автономним живленням

Звичайно, говорити про те, що всі СТО на 100 відсотків забезпечені автономним живленням і їх не хвилюють віялові відключення електрики, не доводиться. Але, наприклад, за інформацією прес-служби компанії “Ніссан Мотор Україна” дилерська мережа Nissan завчасно підготувалась до подібних сценаріїв та потурбувались про свою енергонезалежність. Наразі, усі дилерські центри обладнано генераторами, що забезпечують автономне живлення та використовуються у разі потреби.

Чи забезпечені вітчизняні СТО автономним живленням - СТО

Як повідомив AUTO-Consulting Станіслав Бельбас, керівник відділу сервісу та гарантії компанії “Хюндай Україна”, деякі з СТО компанії укомплектовані автономним живленням. Хоча, до недавнього часу ніхто не вів чіткої статистики через те, що відключення електроенергії в Україні було явищем доволі рідким та ситуативним і достатньо швидко вирішувалось. Але, за його словами, близько 30 % сервісів Hyundai мають таку опцію. Також додає пан Бельбас, для безперебійної роботи сервісу потрібна ще й безперебійна робота програмного забезпечення, яке знаходиться на серверах, за межами СТО. Отже, робота СТО залежить від енергопостачання, як самого обʼєкту, так і серверної.

Чи забезпечені вітчизняні СТО автономним живленням - СТО

Хто купує вживані автомобілі та звідки їх привозять

Як під час війни виживає дилерська мережа

За інформацією прес-служби компанії “Субару Україна”, автономним живленням для забезпечення повноцінної роботи на підприємствах забезпечено 12,5% дилерів.

Чи забезпечені вітчизняні СТО автономним живленням - СТО

Як повідомили AUTO-Consulting у прес-службі компанії “Стеллантіс Україна” 100% авторизованих Сервісних Центрів (АСЦ) брендів PEUGEOT, CITROEN DS, Automobiles та OPEL, що належать до Групи Stellantis працюють під час енерго обмежень. Із них 50% працюють в цілком звичайному режимі, інші 50% – з деякими незначними обмеженнями. Безпосередньо автономне живлення, а саме – додаткові генеруючі пристрої, присутні в 30% АСЦ.

Чи забезпечені вітчизняні СТО автономним живленням - СТО

Як впливає на авторинок зростання курсу долара та євро

Після чип-кризи авторинку загрожує новий глобальний дефіцит

За інформацією Ігоря Єременко, директора департаменту післяпродажного обслуговування та директора з питань стратегічного корпоративного планування ТОВ “Ем Ем Сі Україна”, більшість СТО Mitsubishi працюють в штатному режимі. Адже більшість СТО обладнана системою аварійного автономного живлення.

Чи забезпечені вітчизняні СТО автономним живленням - СТО

Як бачимо, все далеко не так погано, як могло б здаватися. Більшість офіційних СТО заздалегідь підготувалися до несподіванок воєнного часу.

Коли закінчиться чип-криза?

admin

Наверх