Чи варто розраховувати на постачання бронетехніки з Греції > Gercek Tesisat

Чи варто розраховувати на постачання бронетехніки з Греції

Представник грецьгого уряду нещодавно повідомив, що його країна зможе виконати це постачання лише тоді, коли Німеччина поставить їй на заміну потрібну кількість БМП Marder з запасів Бундесверу.

Як швидко Німеччина робить ці постачання, ми вже бачили. Тому розраховувати на грецькі БМП у найближчому часі не варто. Німеччина досі не поставила жодної техніки до України, хоча раніше анонсувала доволі великі обсяги. Але потім знаходить мільйон причин затягувати ці постачання.

Свідомо чи несвідомо, але уряд Німеччини діє на стримування стрімкого озброєння української армії, ніби то через моральне зобов’язання перед росіянами, щоб їх зброя не воювала проти них. Цей “комплекс” у Німеччині ніби то виник із-за наслідків Другої Світової війни. Проте у Німеччині чомусь забувають, що Україна є найбільш постраджалою країною у тій війні і двічі її теріторіїю проходили бої з заходу на схід, а потім обратно зі сходу на захід. Але чомусь “комплексу вини” у німців по відношенню до України не має. А мав би бути.

admin

Наверх