Останній Bugatti Chiron W16 продадуть за астрономічну суму > Gercek Tesisat

Останній Bugatti Chiron W16 продадуть за астрономічну суму

Останній Bugatti Chiron W16 продадуть за астрономічну вартість - Bigatti
1 лютого на аукціоні Sotheby’s буде виставлений штучний Bugatti Chiron Profilée. Оскільки всі “Широни” та його численні похідні вже продані, це єдина можливість купити новий гіперкар безпосередньо від виробника. Купе Profilée стане останньою машиною марки з двигуном W16, і тому за нього планують отримати 4,2—5,5 мільйона євро. Технічно дводверка повторює Chiron Pur Sport, однак у неї оригінальний дизайн корми і вища максимальна швидкість.

Унікальність Chiron Profilée не тільки в тому, що його випущено в одному екземплярі. Це єдиний гіперкар у сучасній історії Bugatti з фіксованим спойлером на кормі та перша модель, для оббивки салону якої використана плетена шкіра – у сумі 2,5 кілометра смужок. Кузов Profilée пофарбований в ексклюзивний відтінок Argent Atlantique. Вуглепластик по нижньому периметру тонований у відтінок Bleu Royal. Колеса кольору Le Patron і ті зроблені за спецзамовленням. Усередині – царство дорогої шкіри, алюмінію та карбону, але цим покупців Bugatti не здивуєш.

Силовий агрегат Profilée такий же, як у стандартного Chiron: квад-турбо W16 8.0, пов’язаний із семиступінчастим “роботом” і розвиває 1500 кінських сил. З місця до ста гіперкар розганяється за 2,3 секунди, до 200 кілометрів на годину – за 5,5. Максимальна швидкість – 380 кілометрів на годину проти 350 у Pur Sport. Показник звичайного Chiron ще вищий – 420 кілометрів на годину. А Chiron Super Sport 300+ здатний досягти 440 кілометрів на годину.

Далі історія марки розвиватиметься вже без двигунів W16. Наступника «Широна» обіцяють розробити з нуля та оснастити гібридною силовою установкою, створеною Rimaс.

admin

Наверх