Ще в двох європейських країнах відкриють філії ДП «Документ» > Gercek Tesisat

Ще в двох європейських країнах відкриють філії ДП «Документ»

Вже найближчим часом «Паспортний сервіс» почне працювати ще у двох європейських країнах. Крім допомоги українцям з оформленням звичайних документів, тут також можна буде обміняти посвідчення водія завдяки доступу співробітників ДП «Документ» до баз даних МВС. Ще дві філії планують відкрити у столицях Словаччини та Чехії – у Братиславі та Празі відповідно.

Вже зараз у тестовому режимі триває прийом заявок на оформлення документів громадян України у Братиславі та Празі. Поки що тут працюватимуть два мобільні комплекси – мікроавтобуси білого кольору із символікою «Паспортного сервісу». Графік роботи філій у Чехії та Словаччині – з понеділка по суботу з 9:00 до 18:00. Людей обслуговуватимуть як у форматі електронного запису, так і у порядку «живої» черги.

  • У Братиславі комплекс знаходиться за адресою: Mlynskenivy 5A, 821 09 Bratislava (-1 поверх, на території автовокзалу).
  • У Празі комплекс знаходиться на території ТЦ Котва/ОС Kotva за адресою: Namesti Republiky 656/8, 11000, Stare Mesto, Praha 1.

Послуга обміну посвідчення водія на мобільних філіях ДП «Документ» стане доступною вже з наступного тижня. Також українців попередили, що оплата відбувається на місці за допомогою онлайн-сервісів, а сплатити за послуги готівкою неможливо.

admin

Наверх