Флагманський електромобіль KIA EV9 проходить фінальні випробування > Gercek Tesisat

Флагманський електромобіль KIA EV9 проходить фінальні випробування

До інтернету потрапили перші фото KIA EV9. Великий електричний кросовер зняли під час випробувань. Він проходить випробування у Бельгії, Німеччині та Південній Кореї і його мають представити у 2024 році. Про це повідомляє сайт Carscoops.

Новий KIA EV9 стане флагманом в електричній лінійці корейської марки. Семимісний кросовер планують продавати в Європі, Азії та Америці.

Електромобіль KIA EV9 прикрили камуфляжем, хоча його дизайн можна розглянути. Серійна модель лише деякими деталями відрізняється від показаного минулого року концепт-кара.

Зокрема, діодні фари авто стали більшими, а від дверей відмовилися. Замість бічних камер встановили звичайні дзеркала заднього виду.

Відомо, що новий KIA EV9 буде близьким родичем Hyundai Ioniq 7 – обидва кросовери збудують на електричній платформі E-GMP. Довжина EV9 становитиме 4,93 м, а колісна база – 3,1 м.

Електричний кросовер KIA EV9 отримає два мотори та повний привід. Його запас ходу перевищить 480 км, а зарядити акумуляторну батарею в швидкому режимі можна буде за пів години.

admin

Наверх