Стало відомо, коли можна буде замовити Ford Mustang 2024 > Gercek Tesisat

Стало відомо, коли можна буде замовити Ford Mustang 2024

Ford Mustang 2024 модельного року буде доступним для замовлення з 27 березня, про що повідомляє Carbuzz з посиланням на форум Mustang7G. Ціни будуть оголошені 27 лютого, тоді ж дилери отримають докладну інформацію про доступні комплектації Ford Mustang 2024.

Що стосується 500-сильного Ford Mustang Dark Horse, який був представлений у вересні минулого року, всі дилери отримають принаймні один екземпляр, а найефективніші роздрібні продавці отримають додаткові автомобілі. Нещодавно з’явилися відомості, що Ford Mustang Dark Horse коштуватиме від 57 970 доларів. Ціна може суттєво збільшитись, якщо вибрати додаткові опції, такі як колеса з вуглецевого волокна, які, як повідомляється, коштують 8 495 доларів.

Що стосується решти модельного ряду, то вони не повинні сильно відрізнятися від поточного Mustang, який стартує в США з 27 770 доларів.

Незважаючи на те, що Ford Mustang 2024 ще не запущений у серійне виробництво, Ford вже продав перший зразок багатому покупцю: у рамках заходу Barrett-Jackson VIN 001 автомобіль був проданий з аукціону за 565 000 доларів. Виручені кошти будуть передані до Фонду дослідження ювенільного діабету.

admin

Наверх