Салони BMW та MINI стануть повністю веганськими > Gercek Tesisat

Салони BMW та MINI стануть повністю веганськими

BMW Group заявила про створення інноваційного матеріалу, який має всі властивості шкіри, але при цьому його виробництво не шкодить навколишньому середовищу.

Починаючи з 2023 року, автомобілі BMW та MINI матимуть повністю веганський інтер’єр. Компанія заявляє, що розробила інноваційні матеріали зі властивостями шкіри, які можна використовувати для оббивки салону, а також для покриття рульового колеса.

Компанія обіцяє, що ці матеріали можуть похвалитися високою зносостійкістю, приємними тактильними відчуттями та привабливим зовнішнім виглядом.

BMW заявляє, що завдяки використанню нових матеріалів частка компонентів автомобіля, що містять сліди сировини тваринного походження, знижується до 1%.

Як і раніше, у невеликих кількостях будуть використовуватися ланолін, бджолиний віск, жир і желатин.

«З рульовим колесом, виготовленим з високоякісного веганського матеріалу, ми виконуємо побажання наших клієнтів, які не хочуть йти на жодні компроміси з точки зору зовнішнього вигляду, відчуттів та функціональності, – каже Уве Колер, керівник відділу розробки відділу зовнішнього оздоблення салону BMW Group. – Цей інноваційний матеріал стійкий до зносу, викликаного стиранням, потовиділенням і вологою, і має всі властивості шкіри. Єдиною відмінністю нового матеріалу стане новий ефект зернистості на поверхні рульового колеса».

admin

Наверх