Розтягнутий кросовер Renault Austral знову засвітився під час тестів > Gercek Tesisat

Розтягнутий кросовер Renault Austral знову засвітився під час тестів

Renault Austral дебютував на Паризькому автосалоні як наступник Kadjar. Але французька компанія працює над іншим варіантом кросовера, який побічно замінить модель Espace. Прототип помітили фотошпигуни у Німеччині, що дозволило нам краще розглянути його подовжений кузов.

Мінівени вже не такі популярні, як раніше, і покупці явно віддають перевагу кросоверам. Таким чином Renault планує розширити позашляхову лінійку, щоб задовольнити потреби великих сімей.

Прототип виглядає так, ніби він поділяє передню частину з Austral, включаючи світлодіодні фари, бампер, капот, передні крила та передні двері. Від центральної стійки назад він відрізняється переробленим кузовом з менш похилою лінією даху, довшою колісною базою та розтягнутим заднім обвісом. Задня частина виявилася вертикальнішою, ніж у спортивного Austral.

Ще немає фотографій салону, де очікується загальна панель приладів із п’ятимісною версією, включаючи 12,3-дюймову цифрову комбінацію приладів, 12-дюймовий сенсорний інформаційно-розважальний екран та 9,3-дюймовий проекційний дисплей. Різниця полягатиме у двох додаткових сидіннях ззаду, які можна скласти, утворюючи єдиний вантажний простір.

Подовжений Austral пропонуватиметься лише для передньопривідних версій, оснащених електромотором. До них відносяться 1,3-літровий м’який гібрид з системою 12 В, новий 1,2-літровий м’який гібрид з системою 48 В і правильний самозарядний гібрид зі значком E-Tech, який вироблятиме до 197 к.с. у флагманській комплектації.

Згідно з різними джерелами, кросовер може отримати шильдики Grand Austral або Austral Espace. У будь-якому випадку, коли він з’явиться в 2023 або 2024 році, це буде друга семимісна пропозиція в лінійці Renault, крім подовженого варіанта Kangoo на базі LCV. Його конкурентами в сегменті D-SUV будуть Peugeot 5008, Skoda Kodiaq, VW Tiguan Allspace, Seat Tarraco, Nissan X-Trail та Mitsubishi Outlander.

admin

Наверх