Кросовер KIA Sportage вирушив рятувати морських черепах > Gercek Tesisat

Кросовер KIA Sportage вирушив рятувати морських черепах

Компанія KIA побудувала спеціальний Sportage для техаського центру вивчення та реабілітації морських черепах. Кросовер доопрацювали таким чином, щоб він не руйнував тендітну екосистему пляжів і не лякав мігруючих тварин. 

Кастомний KIA Sportage X-Pro побудований з урахуванням побажань організації Sea Turtle, центру вивчення та реабілітації морських черепах на південному узбережжі Техасу. Кросоверу дісталися специфічне забарвлення і забавні наклейки Turtle Charged, а також ряд доробок, які повинні убезпечити плазунів, що гніздяться, і навколишню крихку екосистему.

На автомобілі стоять нові колеса із шинами низького тиску, що дозволяє покращити зчеплення на піску. Під специфічні завдання Sea Turtle модернізовано фаркоп плюс встановлені червоні світлодіодні прожектори. Дослідження показали, що мігруючі черепахи краще переносять саме червоне світло, а от яскраве біле, яке випромінює штатна світлотехніка, для них шкідливе.

Салон Sportage переобладнаний для перевезення черепах. Завдяки інноваційним рішенням Sea Turtle може використовувати кросовер для транспортування яєць, маленьких черепашок і навіть дорослих особин. Минулого року організація врятувала від смерті більше 5000 морських черепах, але з KIA їхня кількість може збільшитися.

admin

Наверх