Представлено лімітовану лінійку сейфів від Bugatti > Gercek Tesisat

Представлено лімітовану лінійку сейфів від Bugatti

Марка Bugatti спільно з компанією Buben&Zorweg, з якою співпрацює з 2019 року, та представила лімітовану лінійку сейфів Hyper Safe. Вона нерозривно пов’язана з гіперкарами, елементи дизайну яких творці спробували адаптувати та застосувати в оформленні. Доступні три кольори – Hyper Light, Hyper Dark і Hyper Track – у кожному з яких буде випущено по 25 екземплярів. Тобто загальний тираж лінійки становитиме лише 75 штук.

З боків кожного сейфа знаходиться димоване підсвічування, яке під кутом створює обриси літери С – посилання до C-подібного елемента Bugatti Chiron. Верхню частину вінчає «хвіст акули», що нагадує про купе Type 57 Atlantic.

Двері Hyper Safe виконані з високоміцної сталі і покриті вуглецевим волокном. Ручка має складну форму і потребує понад три тисячі фрезерних операцій для виготовлення. Кожен сталевий елемент сейфа має захисне покриття Light-Arch-Protection (LAP Coating), яке робить їх стійкими до подряпин.

Сейф у кольорі Hyper Light поєднує шкіру Nappa у бежевому та сірому тонах з матовим покриттям LAP Coating Stone. У гамі Hyper Dark – кавовий і темно-сірий кольори тієї ж шкіри Nappa, металеві елементи пофарбовані в мідний відтінок.

Нарешті, версія Hyper Track є носієм «ДНК Bugatti у чистому вигляді». Шкіряне оздоблення тут отримало забарвлення Pace Blue, що нагадує фірмовий автомобільний колір French Racing Blue (або Bugatti Blue), LAP виконано в темно-сірому відтінку Onyx matt. Вартість Hyper Safe не розкривається.

admin

Наверх