Опубліковано фото салону нового Geely Preface > Gercek Tesisat

Опубліковано фото салону нового Geely Preface

Зовсім нещодавно Geely випустила Geely Preface 2023 модельного року, але вже зараз виробник готується випустити оновлену версію, яка отримає свіжий салон з важливою зміною.

Тестовий оновлений Geely Preface навіть не ховають під камуфляжем, бо зовні седан залишився без змін. Новий автомобіль відрізняється лише тим, що у задній частині немає агресивних патрубків вихлопної системи.

Розміри Geely Preface становлять 4785х1869х1469 мм при колісній базі 2800 мм. Бензинова версія седана, як і раніше, буде оснащуватися 2-літровим мотором потужністю 190 к.с. з 300 Нм крутного моменту. Пару цьому агрегату становитиме 7-ступеневий «робот».

Можливо, новий Geely Preface оснастять гібридною системою Leishen Hi-F, яка представлена ??1,5-літровим ДВЗ та потужним електромотором. Її потужність досягає 317 к.с при 610 Нм моменту, що крутить. У цьому запас ходу перевищує 1000 км.

Замість екрана діагоналлю 12,3 дюйма в салоні буде встановлений величезним дисплей, що обертається, невідомої діагоналі. Варто відзначити, що обертових екранів раніше Geely не пропонувала на жодній машині. Тож Preface стане першою моделлю з таким рішенням. Також є відомості, що у новому автомобілі може бути встановлена ??система Harmony OS від Huawei.

Від блоку налаштувань клімат-контролю відмовилися, всі налаштування температури виведуть на головний екран. Екран «приладки», центральний тунель та оформлення дверних карток також відрізняються від поточної версії.

admin

Наверх