Єдиний седан марки Lynk Co оновився і став потужнішим > Gercek Tesisat

Єдиний седан марки Lynk Co оновився і став потужнішим

Марка Lynk&Co 03, що належить Geely, розповсюдила фотографії рестайлінгового седана Lynk&Co 03, який став потужнішим і агресивнішим. Від попередника він відрізняється переробленою зовнішністю та салоном, а також моторною гамою. У ній немає базової «турботрійки» 1.5, тому початкова модифікація – це чотиридверка з наддувним двигуном 2.0 потужністю 218 кінських сил. Модель з індексом 03 – єдиний седан марки, що випускає в основному кросовери.

Седан Lynk&Co 03, як і інші моделі марки, побудований на платформі CMA. Чотирьохдверки випускають на заводі Geely у Чжанцзякоу, і вони досить непогано продаються. Наприклад, минулого року на ринку Піднебесної реалізували майже 77 тисяч автомобілів, а 2020-го – близько 70 тисяч. Рестайлінг покликаний покращити цей результат і залучити нових покупців, щоправда, у дилерів машини з’являться лише до кінця осені.

Оновлений Lynk&Co 03 навряд чи сплутаєш із попередником. Більшість деталей у машини нові, причому це стосується і бамперів, і світлотехніки. Так, фари отримали нове наповнення, а перемичка між ліхтарями – світлодіодні секції, тому спалахує разом із основними модулями. Вихлопні патрубки з круглих стали овальними та збільшились у розмірах.

Але значно більше змін припало на інтер’єр. Фактично тут все нове – від архітектури передньої панелі зі встановленими на ній дисплеями «приладки» та мультимедіа до центрального тунелю з нішою під гаджети. Разом це додає салону розкоші і робить його більш сучасним.

Гамма двигунів Lynk&Co 03 поки що офіційно не підтверджена. У базі Міністерства промисловості та інформатизації Китаю вказано три модифікації седана. Початкова має дволітровий турбомотор, потужність якого підняли зі 190 до 218 кінських сил.

Далі йдуть гібрид з «турботрійкою» 1.5 (262 к.с.) і «заряджений» Lynk&Co 03+. Останній буде оснащений двигуном 2.0 від Lynk&Co 05+ (265 к.с., 380 Нм), восьмиступінчастим автоматом та повним приводом.

admin

Наверх