Опубліковано фото нового кросовера Hyundai Mufasa > Gercek Tesisat

Опубліковано фото нового кросовера Hyundai Mufasa

У Південній Кореї вдалось сфотографувати новий кросовер Hyundai Mufasa. Як повідомляє Cafe.Naver.com, кросовер отримав незвичайну задню оптику, яка виконана у два яруси.

Нагадаємо, що автомобіль уже з’являвся на зображеннях китайського Міністерства промисловості. Пов’язано це з тим, що виробництво моделі планують освоїти на потужності спільного виробництва Beijing-Hyundai, розташованого в Пекіні. Очевидно, дебют кросовера відбудеться найближчим часом.

Відмінною рисою нового Hyundai Mufasa стала незвичайна передня частина, виконана у вигляді літери X, що ріднить кросовер з моделями Mitsubishi. Деякі експерти вважають новинку наступником актуального позашляховика ix35. Нібито компанія відмовиться від цифрових індексів та перейменує сімейство.

Технічна частина поки що не розкривається. У документах Мінпрому КНР значиться 2-літровий атмосферний двигун потужністю 160 кінських сил. Крім того, може з’явитися гібридна модифікація з електричним стартером-генератором, який допомагатиме при прискореннях.

admin

Наверх