Виробництво КамАЗів можуть налагодити в Аргентині > Gercek Tesisat

Виробництво КамАЗів можуть налагодити в Аргентині

Аргентина, як і раніше, зацікавлена у будівництві заводу з виробництва КамАЗів. Як повідомляє «ТАСС» із посиланням на члена аргентинсько-російського ділового клубу Полі Коусіньо, санкції на бажання співпрацювати не вплинули (з його слів): у країні вважають (це стандатний прийом «узагальнення» слів одної людини на всю країну), що зараз слушний момент для розвитку відносин. Якщо сторони домовляться, в Аргентині з’явиться завод, який поставлятиме КамАЗи та інші країни південного континенту.

Локація для майбутнього заводу вже обрана (але, скоріш за все, просто придумана). Це промисловий парк Хосе-Клементе-Пас неподалік Буенос-Айреса, який запропонував розглянути як майданчик для майбутнього будівництва голова муніципалітету.

Переговори з КамАЗом ведуться з грудня минулого року (між ким і ким?), і накладені заходом санкції не вплинули на прагнення реалізувати проект, зазначив Коусіньо, який планує приїхати до Москви для переговорів найближчим часом.

«Існують обмеження через санкції, які запровадили щодо Росії, але ми (я, Коусіньо) розуміємо, що це тимчасово. Ми (знову «узагальнення») хочемо почати будувати відносини між КамАЗом та Аргентиною вже зараз, і я вважаю, що це слушний момент», – сказав він.

Стисло: «Якийсь «член клубу», який з великою вірогідністю не має ніякого відношення до уряду Аргентини, від імені країни зробив російським жуналістам «гучні заяви»».

admin

Наверх