ЄС профінансував 25 нових карет швидкої допомоги для українських лікарень > Gercek Tesisat

ЄС профінансував 25 нових карет швидкої допомоги для українських лікарень

Карети швидкої допомоги прибули з Польщі і зараз їх транспортують зі Львова до муніципалітетів, які найбільше потребують допомоги, наприклад, муніципалітетів, які надають притулок для внутрішньо переміщених осіб.

Карети швидкої допомоги оснащені найсучаснішим обладнанням і мають передові медичні можливості для надання такої необхідної медичної допомоги та порятунку життів у складних і небезпечних умовах. Також представники обласних лікарень отримали відеоінструкцію з усією необхідною технічною інформацією, перекладену українською мовою. В умовах російської агресії ця пожертва автомобілів швидкої допомоги є важливою для українських лікарень та муніципалітетів.

Беата Дашинська-Музичка, президент BGK, сказала: «Ми всіляко допомагали Україні від самого початку війни. Ми дуже пишаємося тим, що BGK прагне допомагати на багатьох рівнях – пожертви, надаючи можливість грошових переказів для України, а тепер співпрацюючи з Європейською Комісією. Це допомога для України, яку ми бачимо сьогодні, коли дивимося на машини швидкої допомоги, які стоять у Львові. Українці були, є і будуть частиною Європи, тому ми ніколи не припинимо їм допомагати».

admin

Наверх