До України надійте ще одна партія нових бронеавтомобілів > Gercek Tesisat

До України надійте ще одна партія нових бронеавтомобілів

Бронеавтомобілі Shield APC виробництва компанії Mobile Land Systems (ОАЕ-Італія) – це спеціальна версія патрульного броньованого автомобіля з рівнем захисту STANAG Level 1 або 2, в залежності від виконання. На відміну від багатьох аналогів, Shield APC не використовує жодного комерційного шасі (хоча на ньому можна помітити мости IVECO), але як стверджують виробники – шасі Shield APC на 100% розроблено, виготовлено та належить MLS. Під капотом 6,7-літровий турбодизель Cummins потужністю 360 к.с. та 1100 Нм моменту. КПП – автомат Allison. Вага броньовика – 10,5 т, а на борт він зможе взяти 10 чоловік, враховуючи водія.

Виробник орієнтував Shield APC, як броньовик для поліцейський місій, або як командирську машину. Підійде такий і для сил швидкого реагування.

Як бачимо, Shield APC доволі непогано виконаний, і завдяки вдалим геометричним та тяговим характеристикам, прийдеться до смаку новостворенному підрозділу.

Як повідомив Юрій Бірюков, на цю партію ще потрібно дозбирати кошти, бо волонтерського бюджету поки не вистачає. Усі бажаючі можуть долучитися за цим посиланням. Броньовики вже знаходяться на складі у Італії і зможуть швидко бути доставлені до України.

admin

Наверх