Яким буде перший електричний Porsche Cayenne > Gercek Tesisat

Яким буде перший електричний Porsche Cayenne

Про майбутнє Porsche Cayenne EV відомо наступне: в його основу ляже платформа PPE (Premium Platform Electric), розробка якої велася спільно з Audi, віддача силової установки перевищить 600 кінських сил, а ємність батареї буде більше 100 кіловат-годин. Запас енергії можна буде поповнити в експрес-режимі, запас ходу складе не менше ніж 300 миль (482 кілометри) за циклом EPA.

Через рік після електричного Cayenne на ринку дебютує ще один кросовер – це буде флагманська трирядна модель, яка перевершить Кайєнн не тільки за рівнем оснащення, але й за ціною, причому, за чутками, майже втричі. Такий SUV зможе проїжджати без підзарядки 700 кілометрів за циклом WLTP та отримає повнокероване шасі із задніми колесами, які повертатимуться на кут до п’яти градусів. Основними ринками для нього стануть США та Китай.

З запуском електричних Macan та Cayenne німецький автомобільний виробник розраховує наблизиться до поставленої мети збільшити частку збуту електрифікованих автомобілів до 80 відсотків до 2030 року.

admin

Наверх