Яким буде нове покоління Honda CR-V > Gercek Tesisat

Яким буде нове покоління Honda CR-V

У гаму двигунів Honda CR-V для американського ринку увійшли дві силові установки. Початкові комплектації CR-V EX та EX-L йдуть з турбомотором 1.5 та покращеним варіатором, під повним газом що імітує зміну фізичних передач.

Яким буде нове покоління Honda CR-V - Honda

Агрегат отримав новий турбокомпресор у парі з випускним колектором 4-2, і тепер раніше виходить на піковий момент 243 Нм (1700-5000 об/хв). Потужність залишилася незмінною — 193 кінські сили, але вони теж доступні в ширшому діапазоні обертів.

Варіанти CR-V Sport та Sport Touring оснащуватимуться гібридною силовою установкою четвертого покоління. У ній бензинову “четвірку” 2.0, що працює за циклом Аткінсона, доповнює пара змонтованих паралельно один одному електромоторів.

Яким буде нове покоління Honda CR-V - Honda

Тяговий розвиває 335 Нм (+20 Нм), а комбінована потужність усієї системи становить 207 сил (було 215 л.с.). Гібриди можуть буксирувати причепи масою до 454 кілограмів і розганятися до 185 кілометрів на годину, хоча раніше їхня «максималка» була обмежена 138 км/год.

Крім того, вперше на кросовері з’явився асистент при спуску (доступний вибір швидкості від 3 до 19 км/год) та спеціальний профіль для руху снігом. Тобто тепер можна вибирати із чотирьох їздових режимів: Normal, Econ, Snow та Sport.

Яким буде нове покоління Honda CR-V - Honda

До базового оснащення “шостого” CR-V увійшли комплекс безпеки Honda Sensing, 10 ейрбегів, мультимедіа з семидюймовим дисплеєм, віртуальна “приладка”, порти USB-A і USB-C. У старших комплектаціях з’являться центральний дисплей на 9 дюймів, бездротова зарядка потужністю 15 Вт та аудіосистема Bose з 12 динаміками.

Новий кросовер може похвалитися найбільшим багажником в історії моделі (1028 л) та півтора сантиметрами додаткового простору в ногах задніх пасажирів.

Також для Honda CR-V заявлені передні сидіння з покращеною підтримкою, колеса діаметром 18 або 19 дюймів. Щоб кросовер їхав «по-спортивному», йому на 15 відсотків збільшили жорсткість кузова, замінили обидва підрамники та переналаштували задню багатоважільну підвіску.

Яким буде нове покоління Honda CR-V - Honda

Ціни ще не оголошено. Очікується, що базовий CR-V коштуватиме понад 30 тисяч доларів.

Honda HR-V нового поколения будет гибридным. В Украине – с начала 2022 года

admin

Наверх