Юрособам відпаде необхідність звітувати у військомати > Gercek Tesisat

Юрособам відпаде необхідність звітувати у військомати

Як повідомляє Голова ВААІД Олег Назаренко на своїй сторінці в ФБ, ВР в першому читанні скасувала необхідність юридичним особам ставити на облік свої транспортні засоби в центрах комплектаціі (військоматах), а інформацію про автопарк України Міноборони має передавати МВС!

Юрособам буде легше співпрацювати з військоматами. В Україні зробили перший крок для усунення звітності до військоматів

Вчора, 15 серпня 2022 року, Верховна Рада остаточно доповнила статтю 15 Закону про мобілізацію новим абзацом такого змісту: «МВС України забезпечує надання центрам комплектації відомостей про реєстрацію, (перереєстрацію), зняття з обліку транспортних засобів, які можуть бути призначені для доукомплектування ЗСУ та інших військових формувань в особливий період і перебувають у власності підприємств, установ та організацій.»

Цей Закон мав набрати чинності через шість місяців після його опублікування, але вчора прийняли поправку і Закон набуде чинності з дня опублікування!

Поздоровляю всіх! Дякую народному депутату Єгор Чернєв, керівництву МВС і ГСЦ МВС. Таким чином, після публікації Закону зникне необхідність юридичним особам стояти в чергах для постановки/зняття з обліку транспортних засобів в військоматах, резюмує Олег Назаренко.

В Києві скасували тарифи на парковку

admin

Наверх