Презентовано новий Nissan X-Trail 2022 року > Gercek Tesisat

Презентовано новий Nissan X-Trail 2022 року

Nissan X-Trail четвертого покоління (T33) базується на платформі CMF-C/D альянсу Renault-Nissan-Mitsubishi. Він міцніший і легший за попередника, а також трохи коротший, ширший і нижчий за модель попередньої генерації.

Презентовано новий Nissan X-Trail 2022 року - Nissan

У Японії кросовер запропонують виключно з гібридною силовою установкою на базі “турботрійки”, яка не пов’язана з колесами, а використовується для того, щоб через генератор заряджати батарею. Та, своєю чергою, живить електромотор. На вибір запропонують дві модифікації, з переднім чи повним приводом: у першому випадку сумарна віддача агрегатів становить 198 кінських сил, а повнопривідний X-Trail комплектує додатковим електромотором на задній осі. Заявлена ​​витрата палива – п’ять або 5,5 літра на 100 км у змішаному циклі (залежно від версії).

У списку обладнання заявлено напівавтопілот ProPilot, систему автоматичного паркування, систему моніторингу сліпих зон і пакет систем безпеки. У салоні – цифрова панель приладів, 12,3-дюймовий екран мультимедійної системи та опціональний проекційний дисплей на 10,8 дюйми.

Презентовано новий Nissan X-Trail 2022 року - Nissan

У Японії відбулася офіційна презентація Nissan X-Trail 2022. Четверте покоління кросовера виходить на ринки Європи та Азії з кінця літа й у себе на батьківщині коштуватиме в еквіваленті 23 100 — 32 600 доларів. Nissan X-Trail доступний в Японії як у п’яти-, так і семимісцевому виконанні.

Nissan відродить кросовер Skyline

admin

Наверх