Рейтинг найкращих і недорогих моделей скутерів від Motozilla > Gercek Tesisat

Рейтинг найкращих і недорогих моделей скутерів від Motozilla

Stels Skif 50
Він коштує дешевше ніж комп’ютер чи велосипед. Однак у цьому випадку ціна не є показником якості. Модель керована, обладнана містким багажником, захисним склом та надійною сигналізацією. Гальма розташовані спереду. Задній механізм виконаний у вигляді барабана. Безшумний двигун працює безшумно і запускається з брелока. Гарантія від виробника на цей скутер 2 роки.

Irbis LX 50
Модний, недорогий та надійний скутер. Його спортивний дизайн сподобається будь-якому покупцю. У передній частині встановлені дві великі пари, які чудово справляються з освітленням дороги. Він може пересуватися ґрунтовою дорогою і розганяється до 90 км/год. Є пасажирська система, посилена підвіска, сигналізація та віддалений запуск, міцні алюмінієві диски. Саме ці переваги вирішують при виборі цієї моделі.

Stels Vortex 150
Спритний скутер з чотиритактним та потужним двигуном. Він розганяється до 90 км і при цьому пересувається дуже комфортно. Оснащений потужними фарами, містким багажником, зручними сидіннями. Зручно розташовані прилади та електронне запалення – чудовий додаток до загальної картини. Також вбудована гальмівна дискова система.

Sym Orbit 50
Це економічний та екологічний скутер. Тому ця модель одна з найбільш популярних. Витрата палива всього 2 літри на 100 кілометрів. Такі показники забезпечує карбюратор. Недорогі мотозапчастини та простота в обслуговуванні. Двигун здійснює мінімальну кількість викидів завдяки своїй конструкції. Але рухатися на цьому транспорті можна лише асфальтованою дорогою.

Honda PCX150
Одна з найпопулярніших моделей. Це швидкісна модель із потужним для мопедів двигуном. Максимальна швидкість 125 км/год та економна витрата палива виводять модель на одну з перших позицій рейтингу.

Irbis Nirvana 150
Найпрохідніший серед побратимів і майже найманевреніший. Скутер дуже вантажопідйомний і розганяється до 90 км\год. Потужний двигун, найкраща оптика, сигналізація та дистанційний запуск двигуна виводячи скутер на лідируючу позицію серед своїх конкурентів.

Racer Meteor 50
Він є ідеальним співвідношенням ціна – якість. Двигун скутера виготовлений компанією Хонда, що робить його дуже схожим на моделі цього бренду. Ця модель вантажопідйомна та оснащена посиленою ходовою системою, що дозволяє їздити дорогами низької якості. Також модель економічна завдяки конструкції двигуна.

admin

Наверх