Представлений новий Honda Accord > Gercek Tesisat

Представлений новий Honda Accord

Решітка радіатора відтепер встановлена ​​вертикально, фари та ліхтарі мають чорну підкладку. Цікава деталь: дах і боковини кузова з’єднані методом лазерного паяння, тому в цих місцях більше не потрібні молдинги, що «обтяжують» вигляд. Новий Honda Accord довший за попередника на 70 міліметрів, а задня колія у нього ширша на 10 мм.

Представлений новий Honda Accord - Honda

Усередині побільшало якісних матеріалів. Попереду з’явилися нові крісла з покращеною підтримкою, а тонкі передні стійки позитивно позначилися на оглядовості.

Стандартними для седана є цифрова «приладка» діагоналлю 10,2 дюйми, мультимедіа з екраном 7 дюймів, 10 подушок безпеки та комплекс Honda Sensing з новою ширококутною камерою та радаром.

Представлений новий Honda Accord - Honda

У дорожчих виконань є бездротова зарядка потужністю 15 ват, підігрів заднього ряду сидінь та аудіосистема Bose.

Кузов Honda Accord став жорсткішим, внесені зміни до підвіски та кермового управління. Тим часом гама силових установок нового седана така сама, як у CR-V. Початкові комплектації LX та EX оснащені турбомотором 1.5 з посиленим колінчастим валом та покращеним упорскуванням. Його віддача – 195 кінських сил і 260 Нм моменту, що крутить. Коробка – модернізований варіатор, що під повним газом імітує зміну фізичних передач.

Представлений новий Honda Accord - Honda

Варіанти Sport, EX-L, Sport-L та Touring отримають гібридну систему четвертого покоління. У ній бензинову “четвірку” 2.0, що працює за циклом Аткінсона, доповнює пара змонтованих паралельно один одному електромоторів.

Комбінована потужність складає 207 сил і 335 Нм моменту, але навіть цього мало на тлі дволітрової турбочетвірки, що була у седана десятого покоління (256 л.с., 370 Нм).

Представлений новий Honda Accord - Honda

Випускати нові Honda Accord, як і раніше, буде завод у штаті Огайо. Підприємство працює з 1982 року, і за цей час з його конвеєра зійшли 12,5 мільйонів машин.

Яким буде новий Honda Pilot

admin

Наверх