Новий Volkswagen Tiguan доступний зі складів в Україні та Європі > Gercek Tesisat

Новий Volkswagen Tiguan доступний зі складів в Україні та Європі

Новий Volkswagen Tiguan розкриває модель в оновленому ракурсі. Найновітніші технології надають йому виняткових навичок та додаткових переваг, завдяки яким динамічний позашляховик здобув прихильність по всьому світу.

Новий Volkswagen Tiguan доступний зі складів в Україні та Європі - Volkswagen

ТОП – 3 причини обрати Новий Tiguan:
– Tiguan – це один з найпопулярніших автомобілів Volkswagen та кросоверів у Європі, який знайшов вже більш 6 млн. поціновувачів у світі.
– Ця модель має справжне почуття стилю. А тепер в Новиму Tiguan є ще й пакет R-Line Black Style: розділена на дві частини решітка радіатора, зовнішні полоси із хрому, а центральні лінії у глянцевому чорному кольорі, чорні накладки бокових дзеркал та диски Velancia R19 чорного кольору.
– Вже традиційно модель вирізняється високою технологічністю: серійно матрична LED-оптика IQ.LIGHT, цифрова приборна панель Digital Cockpit Pro (10,25″), сенсорна панель налаштування клімат-контролю, асистент Front Assist , 4MOTION Active Control – вибір профілів їзди, медіасистема Discover Pro (9,2″), опційні адаптивний круїз-контроль та нова саундсистема від Harman Kardon, інше.

Новий Volkswagen Tiguan доступний зі складів в Україні та Європі - Volkswagen

Автомобілі на складах представлено з вже встановленими додатковими опціями та акційними пакетами опцій з заводу.

Новий Volkswagen Tiguan доступний зі складів в Україні та Європі - Volkswagen

Нагадаємо, що з 18.05.2022 р. відновлене фінансування від фінансових партнерів – ведучих банків України: від 0,01% річних, перший внесок від 30% (в якості першого внеску також можемо прийняти Ваше авто з пробігом).

* Ціна в грн. вказана станом на 22.02.2022 року, може відрізнятися на суму додатково встановленного обладнання.

admin

Наверх