Еще один бывший дилер "Скания Украина" подал иск на 164 млн гривен > Gercek Tesisat

Еще один бывший дилер "Скания Украина" подал иск на 164 млн гривен

У червні 2021 Господарський суд міста Києва задовольнив позов у повному обсязі на користь ТОВ «Проскан» – стягнути з ТОВ «Сканія Україна» 164 427 431,63 грн у вигляді упущеної вигоди. Збігом ці дві справи назвати важко, їх поєднує багато спільного, крім того, що обидві компанії є колишніми партнерами ТОВ «Сканія Україна». По-перше, в обох випадках предметом спору виступає упущена вигода і навіть суми схожі – 123 млн грн і 164 млн грн відповідно.

По-друге, директор та бенефіціар “Проскану” Сергій Крикуненко неодноразово виступав або в якості третьої особи, або взагалі представником “Журавлини” в судах. Ну і нарешті, «експертизи», на яких базувалися розрахунки по відшкодуванню упущеної вигоди в обох випадках проводив Львівський НДІ судових експертиз за заявою ТОВ «Проскан».

За посиланням “Сканія Україна” наводить інформацію про причину припинення дилерського договору з ТОВ «Проскан» та короткий перелік аргументів, чому вважає рішення Господарського суду у справі з ТОВ «Проскан» необґрунтованим та незаконним:
Чому був припинений дилерський контракт з ТОВ “Проскан”.

admin

Наверх