В Угорщині заборонили іноземцям заправлятися дешевим паливом на АЗС > Gercek Tesisat

В Угорщині заборонили іноземцям заправлятися дешевим паливом на АЗС

“Уряд Угорщини ухвалив рішення, що з п’ятниці заправлятися на угорських АЗС, які реалізують так зване дешеве паливо, дозволять лише власникам автомобілів з угорськими номерами”, – пише сайт РТС.

Влада Угорщини пояснила цей захід тим, що в країні став процвітати “бензиновий туризм, який поставив під загрозу безперебійне постачання” паливом власних громадян.

Крім того, “бензинові туристи” зловживають ціновою політикою в Угорщині, оскільки ціни на бензин у країні зараз заморожені, нагадує телеканал. Концерн Mol реалізовує так зване дешеве паливо, ціни на яке значно відрізняються від середє європейських. В уряді це пояснюють “вигідними контрактами на нафту з росії” і саме цим пояснюють своє небажання вводити нафтове ембарго. Цим заходом влада Орбана намагається показати власним громадянам, що співпраця з росією напряму дає їм додаткові кошти у їх кишені. А ембарго буде не вигідне їм. Це і є яскравий приклад політики подвійних стандартів. Коли заради заробітку, Угорщина закриває очі на вбивства мирних громадян в Україні, яке творить росія.

В Україні набуває популярності нова послуга – доставка палива

admin

Наверх