Розумний дах і 630 сил: представлений вражаючий суперкар Maserati > Gercek Tesisat

Розумний дах і 630 сил: представлений вражаючий суперкар Maserati

Новий Maserati MC20 Cielo запропонують у бензиновій і електричній версіях. У будь-якому випадку, максимальна швидкість кабріолету перевищить 300 км/год.

Maserati MC20 отримав версію в кузові кабріолет, названу Cielo (у перекладі з італійської – небо). Суперкар надійде в продаж до кінця року за ціною близько 230 тисяч доларів. Про це повідомляє офіційний вебсайт Maserati.

Новий Maserati MC20 Cielo на вигляд практично не відрізняється від купе. Автомобіль широкий і низький, а його дизайн продиктований насамперед аеродинамікою. Двері піднімаються вгору.

Хіба що задня частина дещо інша, що обумовлено встановленням механізму твердого даху. Він прозорий і може автоматично змінювати рівень тонування залежно від рівня освітленості, а складається за допомогою електроприводу за 12 с.

В основі авто лежить легкий карбоновий монокок. Кабріолет завдовжки близько 4,7 м важить лише 1540 кг.

В обробці салону використані шкіра, алькантара та карбон. Maserati MC20 Cielo отримав віртуальну панель приладів, а сенсорний дисплей замінює більшість кнопок аудіо та клімату. У кабріолета два багажники – 50-літровий передній і 100-літровий задній.

Суперкар Maserati MC20 Cielo запропонують у двох модифікаціях. Спочатку буде доступний бензиновий варіант із 3,0-літровим турбованим V6 на 630 к. с. Із 8-ступінчастою роботизованою КПП кабріолет розганяється до 100 км/год за 3 с і до 200 км/год за 9,2 с. Максимальна швидкість – понад 320 км/год.

Пізніше має з’явитись електромобіль Maserati MC20. Він зможе стартувати до 100 км/год за 2,8 сек і сягати 310 км/год, а його запас ходу перевищить 320 км.

admin

Наверх