У Китаї дебютував преміальний мінівен GAC Trumpchi GM8 > Gercek Tesisat

У Китаї дебютував преміальний мінівен GAC Trumpchi GM8

На домашньому китайському ринку справи у GAC Trumpchi GM8 (він же M8) йдуть непогано: преміальний однооб’ємник, який вперше з’явився в 2017 році, входить до трійки моделей, що найбільше продаються в класі. Тим часом, дебютував M8 другого покоління, причому поки що показали лише розкішну версію Master, яка відрізняється багатим списком оснащення. Вен змінився зовні і всередині та обзавівся гібридною модифікацією.

GAC Trumpchi M8 другого покоління можна відрізнити від дореформеного по новій передній та задній оптиці, а також величезній решітці радіатора з вертикальними ламелями, які надають автомобілю подібності з моделями Lexus. Зі зміною покоління однооб’ємник трохи додав у довжину в порівнянні з попередником, збільшилася і відстань між осями.

У салоні з’явилася віртуальна панель приладів діагоналлю 12,3 дюйми, а розмір екрану мультимедійної системи тепер становить 14,6 замість колишніх 12,3 дюйми. Фішкою моделі став джойстик коробки з підсвіченим «кристалом». Посадкова формула Trumpchi M8 – 2+2+3, а версія Master відрізняється від інших преміальними оздоблювальними матеріалами, кріслами другого ряду з підігрівом, вентиляцією та масажем, а також вбудованими в підголовники динаміками аудіосистеми Yamaha.

Базовий двигун залишився тим самим – це 2,0-літровий турбомотор потужністю 252 кінські сили, пару йому становить восьмидіапазонний автомат Aisin. Альтернативою служить нова для M8 гібридна установка, до якої входять ДВС 2.0 на 190 сил і «тойотівський» електромеханічний варіатор THS (Toyota Hybrid System).

Старт продажів новинки в Китаї намічено на осінь, ціни поки не оголошені. Модель нинішнього покоління оцінюється на домашньому ринку щонайменше 240 тисяч юанів ($35 000).

admin

Наверх