Новий Ford Mustang знову «засвітився» на тестах > Gercek Tesisat

Новий Ford Mustang знову «засвітився» на тестах

Появу Ford Mustang під кодовою назвою S650 американський концерн підтвердив на початку літа. Анонс новинки відбувся під час оголошення про додаткові інвестиції в розвиток виробництва на території США. Оголошення супроводжувалося тизером і повідомленням про те, що маслкар збереже шестиступеневу механічну коробку передач.

Нові зображення наступного Мустанга опублікувало видання Motor1. На них закамуфльовано прототип маслкара. Автомобіль потрапив в об’єктиви шпигунських фотокамер під час дорожніх тестів. Понікар зберіг знайомі обриси кузова з довгим капотом і короткою кормою, але оформлення передньої частини кузова буде новим. На ринку він, як і раніше, буде доступний в кузові купе і кабріолет.

За інсайдерською інформацією, офіційна прем’єра Ford Mustang наступної, сьомої генерації відбудеться у вересні в рамках Північноамериканського міжнародного автосалону в Детройті (North American International Auto Show, NAIAS). Офіційного підтвердження цієї інформації немає. Нагадаємо, що спочатку дебют маслкара планувався 17 квітня 2023 року. Саме в цей день 59 років відбулася прем’єра першого Мустанга.

За попередніми даними, наступний Ford Mustang збереже нинішній набір силових агрегатів – чотирициліндровий наддувний EcoBoost об’ємом 2,3 літра і 5,0-літровий Coyote V8, доопрацьований для зниження шкідливих викидів. Серійне виробництво спорткара розпочнеться в першій половині 2023 року.

Також у сімействі очікується повноприводний гібрид і трекова версія для участі в перегонах категорії GT3. Від цивільного понікара трековий Мустанг відрізнятиметься високо встановленим антикрилом.

admin

Наверх