Новий мінівен Tesla Robovan на базі пікапа показаний на перших зображеннях > Gercek Tesisat

Новий мінівен Tesla Robovan на базі пікапа показаний на перших зображеннях

Згідно з галузевими джерелами, компанія Tesla працює над розширенням модельного ряду і вже в 2024 році представить дві нові моделі: електричні фургон і мінівен Robovan. Обидва автомобілі будуть мати однакову архітектуру: різниця між ними полягає лише в конфігурації задньої частини кузова та салону. Новий Tesla Robovan 2024 буде побудований на базі пікапа Cybertruck, серійна версія якого також ще офіційно не дебютувала.

У Мережі вже з’явилися перші рендери обох американських моделей. Вони візуально нагадують тягач Semi, який нещодавно офіційно дебютував, а його відвантаження покупцям уже розпочалося. Новий Robovan відрізняється тим, що його передня частина кузова нахилена під одним кутом з лобовим склінням. Це дизайнерське рішення не тільки візуально подовжує автомобіль, а й, мабуть, покращує аеродинаміку.

Спереду у новинки розміщені великі фари, що ще раз підкреслює схожість із тягачем Semi. Уздовж краю тягнеться тонка світлодіодна смужка, яка переходить у металеву декоративну накладку, що йде вздовж бічних вікон. Як і інші моделі Tesla, представлений Robovan виділяється гладкими формами кузова, що також обумовлено прагненням покращити аеродинаміку.

Про технічну частину мінівена та фургона нічого не відомо. Можливо, обидва автомобілі за умовчанням оснащуватимуться двома електромоторами. При цьому навіть Tesla офіційно не підтвердила плани випуску таких моделей, хоча раніше представники компанії не раз натякали на таку можливість. Якщо Robovan все-таки з’явиться на ринку, то його можна очікувати ближче до кінця десятиліття. Компанія Tesla загалом досить повільно виводить на ринки нові автомобілі. Наприклад, седан Model S вийшов у 2009 році і з того часу жодного разу не переживав масштабної модернізації.

admin

Наверх