На ринку презентували трактор з підігрівом підлоги > Gercek Tesisat

На ринку презентували трактор з підігрівом підлоги

Японська компанія Iseki представила перший невеликий повнопривідний трактор TXGS 24 який має запатентовану систему підігріву підлоги. Модель вперше була продемонстрова в Нюрнберзі, Німеччина на виставці GaLaBau.

За словами виробника, новинку можна використовувати в будь-яку пору року, особливо в комунальній сфері та сільському господартсві (наприклад, для розчищення снігу на території агрогосподарств), завдяки зручній цільноскляній кабіні та новій функції розумного підігріву підлоги.

«Підігрів підлоги, що плавно регулюється, не тільки зберігає ноги водія в теплі під час зимового водіння, але, перш за все, забезпечує безпеку. Сніг і лід, що проникли через взуття, швидко тануть і не становлять небезпеки при натисканнні на педалі або виході з трактора», – йдеться в повідомленні.

В компанії додають, що контур гарячого водопостачання двигуна не тільки створює комфортний клімат у салоні, але й нагріває ізоляційну прокладку у просторі для ніг. Тепла вода, що циркулює в килимку, швидко відтає сніг та лід під черевиками оператора. Таким чином, відпрацьоване тепло, що утворюється під час роботи двигуна, ефективно використовується для безпеки водія.

Підігрів підлоги можна вмикати та вимикати незалежно від системи опалення кабіни. Усередині кабіни 6 вентиляційних отворів забезпечують оптимальний розподіл гарячого та холодного повітря. Потужний вентилятор швидко очищає запітнілі вікна.

admin

Наверх