Культовий Фольксваген Жук повернуть у виробництво і продаватимуть за $600 тисяч > Gercek Tesisat

Культовий Фольксваген Жук повернуть у виробництво і продаватимуть за $600 тисяч

Легендарний Volkswagen Beetle повертається в новому образі. Компанія Milivie GmbH з Лейпцигу вирішила перетворити масовий Жук на справжній спорткар і продавати його за нечуваною ціною на 600 тисяч доларів. Подробиці проєкту розкрили на сторінці Milivie в Instagram.

Усього планують випустити 22 Milivie 1 (саме так назвали авто). Цифру вибрали не дарма, адже вироблено майже 22 мільйони Volkswagen Beetle. Перші машини доставлять клієнтам у липні 2023 року.

За основу береться оригінальний VW Beetle 1303 70-х років випуску. Від нього залишився лише кузов, хоч і його підсилили. Автомобіль отримав світлодіодну оптику, висувні ручки дверей і загострений задній спойлер. Крила розширені, щоб розмістити 19-дюймові колеса.

Салон Volkswagen Beetle повністю перероблений. В обробці використані шкіра та карбон, а на передній панелі встановлені два 12,3-дюймові дисплеї. Комплектація включає кондиціонер, парктронік, бездротову зарядку смартфонів, потужну акустику, датчики світла та дощу.

Двигун Milivie 1 повністю новий: він опозитний, карбюраторний та чотирициліндровий, як у оригінального Жука, але його об’єм більший – 2,3 л. Потужність не вказують, але відомо що вона перевищить 150 к. с. У парі з двигуном працює 4-ступінчаста автоматична КПП від Porsche 911 1989 року.

Крім того, тюнінг Volkswagen Beetle включає встановлення незалежної двоважільної підвіски з регульованими амортизаторами. Уповільнюють автомобільні дискові гальма діаметром 343 мм.

admin

Наверх