Дизайнери показали Renault Captur нового покоління > Gercek Tesisat

Дизайнери показали Renault Captur нового покоління

Компанія Renault у 2023 році випустить на ринок оновлений кросовер Renault Captur. Дизайнери французького видання L’argus показали на рендерних зображеннях, як він приблизно виглядатиме.

Renault Captur не дуже потребує оновлення. Тим не менш, його дизайн французи приведуть відповідно до проекту DJB (великий Captur, довжина якого складе 4,40 м), який з’явиться у продажу в 2024 році.

Оновлений Captur побудують на платформі CMF/B, як і новий Peugeot 2008. Це означає, що у них будуть однаковими деякі елементи, принаймні, в передній частині. Так, французький кросовер отримає більш потужну передню частину з новими фарами. Позаду зміни будуть менш істотними, як і в салоні.

Які зміни відбудуться у лінійці двигунів – ще не відомо. Мабуть, покупцям, як і раніше, пропонуватимуть версії з гібридною силовою установкою. Версія з повноцінною гібридною силовою установкою стане трохи потужнішою.

Завдяки глибокому оновленню Renault Captur залишиться у продажу до 2030 року. Тим більше, що у 2026 році з’явиться Peugeot 2008 нового покоління (це буде його третє покоління), а ці дві моделі конкурують одна з одною. До речі, з чуток, Peugeot 2008 нового покоління отримає електричну силову установку. Двигунів внутрішнього згоряння він не матиме.

admin

Наверх