Група українських артистів-волонтерів передала десантникам 4 автівки > Gercek Tesisat

Група українських артистів-волонтерів передала десантникам 4 автівки

Чотири автівки для 95-ї десантно-штурмової бригади придбано впродовж січня-лютого на гроші, зібрані учасниками концертного туру «Дорога до Перемоги». Про це повідомила одна з організаторок туру – засновниця благодійного фонду «Майбутнє України 2050» Розалія Кирилюк.

За словами Кирилюк, у турі брали участь члени «Команди А» – ініціативи артистів, які свідомо залишилися в Україні, щоб бути з українським народом у найскладніші часи. Вони об’єдналися в творчу команду, щоб влаштовувати благодійні концерти на підтримку ВПО, медиків, дітей, військових і всіх жителів України.

Серед учасників «Команди А» – Ніна Матвієнко, Ауріка Ротару, Анна Добриднєва, Амадор Лопес, Артур Боссо, Сергій Мироненко.

Концерти туру відбулися у 13 населених пунктах: Києві, Яготині, Переяславі, Глибокому, Борисполі, Синьківці, Черняхові, Звягелі, Іванкові, Попільні, Брусилові, Ружині, Радомишлі. 

«На зібрані кошти були придбані 2 авто KIA SORENTO та 2 авто Nissan X Trail, – повідомили у Фонді. – Успіхи нашої об’єднаної роботи були презентовані на благодійному концерті у Житомирі, де ми мали можливість особисто передати авто командирам. Тепер ці автівки відправляться на фронт».


admin

Наверх