В Україні відновили роботу сервісні центри МВС > Gercek Tesisat

В Україні відновили роботу сервісні центри МВС

В Україні відновили роботу сервісні центри МВС. Наразі запускаються найнеобхідніші послуги – серед іншого зміна посвідчень водія, які за законом мають право виїзду за межі України, й тим, хто залучається до оборони. Про це у своєму Facebook повідомляє міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, пише УНН.

«Відсьогодні відновлюємо роботу сервісних центрів МВС! Щодо послуг, то запускаємо найнеобхідніші: заміну посвідчень водія громадянам, які за законом мають право виїзду за межі України, й тим, хто залучається до оборони. Також прийматимемо іспити з категорій С і СЕ, аби допомогти фронту водіями в боротьбі з ворогом», – йдеться в повідомленні.

Наголошується, що невдовзі також відновляться послуги з реєстрації (перереєстрації) авто.

Графік роботи буде приблизно з 9:00 до 18:00, він залежатиме від комендантської години та може варіюватися у кожному окремому регіоні. Уся актуальна інформація щодня буде розміщена на офіційній Facebook-сторінці ГСЦ МВС.

Відсьогодні, з 15 березня, в Україні почала працювати міграційна служба, яка прийматиме документи для оформлення закордонних паспортів та їх терміну дії.

admin

Наверх