Porsche Taycan розфарбували у всі кольори веселки на честь 75-річчя бренду > Gercek Tesisat

Porsche Taycan розфарбували у всі кольори веселки на честь 75-річчя бренду

На виставці Photofairs Shanghai 2023, присвяченій фотографії та цифровим витворам мистецтва, Porsche представила арт-кар Taycan. Спортивне купе у особливій різнобарвній лівреї стало частиною експозиції «Мрія у кольорі», присвяченій 75-річній історії бренду. Деякі її експонати створено художниками Крісом Лабруєм та Яном Юнлянем. Це вже п’ята співпраця китайського підрозділу Porsche із платформою.

Історія бренду представлена у чотирьох розділах: «Походження», «Натхнення», «Пристрасть» та «Бачення». У розділі «Походження» представлені пам’ятні моменти від заснування марки до наших днів. До нього також увійшли рідкісні архівні кадри.

У розділі «Натхнення» представлені оригінальні роботи китайського художника Юнляна. Роботи Лабруя, які традиційно стирають кордони між реальністю і фантазією, зібрані у розділі «Бачення».

Представлений на виставці різнокольоровий арт-кар Porsche Taycan побудований на гарячій версії Turbo S із 750-сильною двомоторною силовою установкою та повним приводом. Від 0 до 96 км/год електричне суперкупе прискорюється за 2,6 секунди.

Офіційна прем’єра чотиридверного електричного купе Porsche Taycan відбулася на Франкфуртському автосалоні 2019 року. За ці роки на ринку з’явилася низка нових «батарейних» моделей, здатних скласти конкуренцію німецькому купе. Щоб утримати увагу потенційних клієнтів Taycan, компанія готує планове оновлення моделі. Прототипи купе вже потрапляли у поле зору фотошпигунів на дорогах загального користування.

admin

Наверх