Як Audi допомагає Україні та українцям. Історії та приклади > Gercek Tesisat

Як Audi допомагає Україні та українцям. Історії та приклади

Крім того, Audi запропонувала своїм співробітникам можливість проводити кампанію для збору пожертв від компанії регіональним організаціям допомоги під егідою «Ініціативи командного духу». Багато співробітників Audi також прислухалися до заклику до приватних пожертв. Гроші, пожертвувані до того, що ми називаємо фондом «пожертвувань персоналу», надходять безпосередньо до UNO-Flüchtlingshilfe. Вже надійшло більше 1,6 млн євро приватних пожертвувань.

Кожен внесок має значення! Три приклади, які демонструють різноманіття особистих зобов’язань співробітників Audi:

Eugen Bienia, Fleet Modification, Audi Некарзульм
«Коли в новинах з’явилися перші зображення війни, у мене було лише одне: «Я маю допомогти!» Все почалося з фургона, наповненого одягом, їжею та ліками, але відтоді я став координатором великої мережі приватних осіб і компаній у регіоні Хайльбронн і за його межами. Ми доставляємо вантажівки в моє рідне місто Глівіце в Польщі. Там ми з місцевими однодумцями відкрили безкоштовний магазин для українських біженців. Я буваю там настільки часто, наскільки це дозволяє моя робота механіком вантажівки. Люди знаходять там все необхідне для повсякденного життя. Я досі не можу зрозуміти причину цієї війни – але я радий, що можу щось зробити».
Як Audi допомагає Україні та українцям. Історії та приклади - Audi

Йоганна Шестак, Audi Akademie, Некарзульм
«Мої батьки втекли з Румунії в 1989 році, тому допомога в цьому є для мене цілком особистою справою. Я побачив у Yammer заклик до співробітників заводу в Інгольштадті пожертвувати матеріали, і я та деякі з моїх колег хотіли взяти участь. Оскільки в Некарзульмі не було пункту збору, я спонтанно створив пункт збору в Некарзульмі. Все відбулося дуже швидко та без ускладнень: волонтери з різних підрозділів компанії допомогли скоординувати поставки у своїх відділах та доставити їх до Audi Akademie. Колеги з Audi Planung GmbH в Інгольштадті забрали все, коли вони були у відрядженні в Неккарзульмі. Це була спонтанна та надихаюча акція на різних сайтах і відділах!»
Як Audi допомагає Україні та українцям. Історії та приклади - Audi

Армін Мук, Audi Media Services, Інгольштадт
«Моя дружина 22 роки дружить з українкою в Києві. Вони обидва вчителі німецької мови і разом організували кілька поїздок по обміну студентами. Коли на початку березня наша подруга вирішила покинути країну зі своєю семирічною дочкою, не було й сумніву, що ми зробимо все можливе. Їм вдалося дістатися поїздом до угорського кордону. Ми з дружиною забрали їх там на своїй машині. Провівши 28 годин у втечі, і матері, і дочці довелося ще чотири години чекати на кордоні на морозі, забезпечуючи їх теплими напоями від нас. Я ніколи не забуду вираз полегшення на їхніх обличчях, коли ми нарешті змогли прийняти їх на угорській стороні. Зараз вони обоє живуть у нас у Мюнхені. Ми стискаємось разом, допомагаємо їм осісти – і ділимося їхніми турботами про їхніх близьких удома».
Як Audi допомагає Україні та українцям. Історії та приклади - Audi

Audi кожного дня продовжує допомагати українцям. Волонтерство є традицією Audi. Свій перший волонтерський день під девізом «Audi Volunteers» компанія організувала у 2012 році, коли співробітники працювали волонтерами для соціальних проектів у своїх регіонах. Відтоді ця унікальна подія перетворилася на велике безперервне портфоліо різноманітних пропозицій. «Кількість різних проектів, які співробітники Audi підтримують у свій вільний час, неймовірно вражаюча», — каже член правління відділу кадрів Сабін Маассен. «Стимулювання та підтримка цього є працею любові для нас як компанії».

Audi змінила логотип на підтримку українців

admin

Наверх