Як у Італії функціонує ринок колекційних автомобілів > Gercek Tesisat

Як у Італії функціонує ринок колекційних автомобілів

AUTO-Consulting відвідав італійську компанію Ruote da Sogno (Колеса мрії) і пересвідчився, як це працює.

Уявіть 8 000 кв. м, на яких представлені більше ніж 500 класичних мотоциклів любого періоду та марок, усі вони чудово відреставровані, що майже неможливо відрізнити від тих, які ніколи не піддавалися реставрації.

А у інших залах майже 200 класичних автомобілів різних брендів, від переліку яких памарочиться у голові. Саме так виглядає Ruote da Sogno. Це оператор №1 по класичнім ретро мотоциклам у Європі, та №1 продавець на ринку класичних авто у Італії.

Ruote da Sogno находиться у містечку Реджо-Эмілія, у самому серці долини моторів у Італії. Ця компанія була заснована колекціонером і підприємцем Стефано Алеотті. Він відомий по бренду Cellular line, який був проданий LMHV. І після цього Стефано вирішив створити щось неймовірне.

«Я хотів створити щось переможне, а щоб перемогти у житті, потрібна певна доза божевілля”- зізнається пан Алеотті. Так і народилася ідея Ruote da Sogno, де кожен колекціонер безпечно, не поспішаючі, може підібрати для себе саме його мрію – колеса своєї мрії. Дивіться у цьому відео, як це працює.

admin

Наверх