Як під час війни продаються нові автомобілі > Gercek Tesisat

Як під час війни продаються нові автомобілі

У прес-службі компанії “Рено Україна”, яка за даними AUTO-Consulting стала лідером продажів у березні, нам повідомили, що тут продажі нових авто відбуваються лише в рамках наявних ресурсів. Тобто – залишків на складах. У компанії зараз працюють над відновленням постачання автомобілів. Графік роботи дилерських центрів може змінюватись, тому за більш детальною інформацією просять звертатися на Службу підтримки 0 800 500 351 або на сайт www.renault.ua

Підсумки українського авторинку за перший місяць війни

Як під час війни продаються нові автомобілі - авторинок

У прес-службі компанії “Єврокар” AUTO-Consulting повідомили, що виробництва автомобілів Skoda в Україні зараз нема. Підприємство “Єврокар” із перших днів війни перетворилося у центр допомоги для біженців. Кемп постійно забезпечується їжею, засобам гігієни, одягом та іншими речами. Усе це робиться за підтримки та сприяння надійних партнерів з різних куточків Європи – Чехії, Німеччини, Португалії, Швейцарії та інших.

Як під час війни продаються нові автомобілі - авторинок

Відповідно, нові автомобілі Skoda зараз не виробляються і не відвантажуються на склади дилерів. Поодинокі продажі, які відбуваються – це дорестайлінгові моделі, завезені на склади до війни. Проте, у прес-службі компанії кажуть, що всі замовлення на виробництво автомобілів будуть виконані у повному обсязі по закінченні воєнного стану. Попередньо внесені авансові платежі будуть зафіксовані за курсом Дистриб’ютора на дату внесення.

Як під час війни продаються нові автомобілі - авторинок

Як повідомили AUTO-Consulting у прес-службі компанії “Хюндай Мотор Україна”, деякі дилерські центри, що мають власні викуплені склади, зараз ще здійснюють продаж автомобілів в індивідуальному порядку. Продаж відбувається, але як вже зазначалося, лише із наявних складів. Тобто – нові авто Hyundai в Україні присутні, але в обмеженій кількості.

У компанії “Прайд Мотор” AUTO-Consulting повідомили, що від початку війни тут відбулось лише декілька продажів нових автомобілів, моделей Honda Civic та Honda CR-V.

Як під час війни продаються нові автомобілі - авторинок

Прес-служба компанії “АВТ Баварія Україна” повідомила AUTO-Consulting, що продажі нових автомобілів BMW відбуваються у автосалонах, які наразі працюють. Їх перелік AUTO-Consulting вже публікував.

Як під час війни працюють автомобільні дилерські центри в Україні

Проте, зазначають у прес-службі, це лише поодинокі випадки передачі автомобілів, які були замовлені клієнтами раніше. Можна сказати, що системних продажів нових авто не відбувається.

Як під час війни продаються нові автомобілі - авторинок

За інформацією прес-служби компанії “Ніссан Мотор Україна”, на даний час продажі нових автомобілів ідуть, переважно, у західних регіонах України та місті Києві. Продажі ці поодинокі. Переважно закриваються договори, які були укладені до початку воєнних дій.

Якщо підсумувати, можна сказати, що у разі ненадходження (імпорту) нових автомобілів до українських імпортерів і дилерів, обсяги продажів у квітні можуть бути ще меншими, ніж у березні.

Хто і як обслуговує українські автомобілі за кордоном

admin

Наверх