Як офіційні СТО залучають пост гарантійні автомобілі. Спеціальні програми > Gercek Tesisat

Як офіційні СТО залучають пост гарантійні автомобілі. Спеціальні програми

Постгарантійний автомобіль, насправді,потребує не меншої, а то й більшої уваги, ніж новий. Адже, його вузли та агрегати вже мають природний знос. Окрім цього, деякі водії вважають, що після закінчення гарантії, можна не гребувати недорогими запчастинами від невідомих виробників. Такий підхід може принести неприємні несподіванки. До того ж, лише на фірмовому сервісі ваша автівка може пройти кваліфіковану діагностику. І це стосується не лише електронних систем та програмного забезпечення.

Як офіційні СТО залучають пост гарантійні автомобілі. Спеціальні програми - СТО

Забезпечити впевнене користування транспортним засобом допоможуть спеціальні програми для постгарантійних авто, за якими кваліфіковане сервісне обслуговування можна отримати за розумними цінами. Навіть на автомобілі преміальних марок.

Зокрема, як повідомили AUTO-Consulting у прес-службі компанії “АВТ Баварія Україна”, тут для постгарантійних авто BMW та Mini діє програма Value Service 4+.

Як за час війни в Україні змінилися уподобання покупців автомобілів

За інформацією прес-служби компанії “Стеллантіс Україна”, для залучення клієнтів на постгарантійних автомобілях (і не лише DS, Peugeot, Citroen, Opel) тут навіть пропонуються фірмові запчастини за доступними цінами.

Як офіційні СТО залучають пост гарантійні автомобілі. Спеціальні програми - СТО

Зокрема – це запасні частини та оливи Eurorepar.
Продукція Eurorepar призначена для постгарантійних автомобілів як концерну Stellantis, так і більшості європейських та азіатських автомобільних брендів.

Основною перевагою Eurorepar є конкурентна ціна. Тобто – власник постгарантійного автомобіля має можливість придбати запасні частини Eurorepar, які за якістю відповідають оригінальним запчастинам, але мають суттєво нижчу ціну.

До того ж, у 2022 році асортимент Eurorepar, доступний до замовлення на складі в Києві, був значно розширений, – повідомляє прес-служба. Також тут зазначають, що в кожному дилерському центрі стоять демонстраційні стенди Eurorepar, де клієнт має можливість ознайомитися з цією продукцією.

Як офіційні СТО залучають пост гарантійні автомобілі. Спеціальні програми - СТО

Щодо спеціальних сервісних програм, то це програми “ТО за фіксованою вартістю” та “Як новенький”.

“ТО за фіксованою вартістю” – постійно діюча програма, в рамках якої пропонуються знижки на технічне обслуговування для постгарантійних автомобілів: -10% для авто у віці 3+, -20% для авто у віці 5+.

Програма «Як новенький» – постійно діюча програма, яка передбачає суттєві знижки на певні компоненти автомобілів попереднього модельного ряду. Перелік таких компонентів чітко визначений і включає як двигуни і коробки передач, так і різні деталі підвіски. З переліком компонентів, які підпадають під дію програми, можна ознайомитися у будь-якого офіційного дилера.

Як офіційні СТО залучають пост гарантійні автомобілі. Спеціальні програми - СТО

У прес-службі компанії “Єврокар” AUTO-Consulting повідомили, що цього року для автомобілів Skoda не запроваджували нових програм. Проте, й не відміняли старих. Традиційно діють сезонні знижки, зокрема зараз – на сервіс ходової частини.

Незмінними протягом багатьох років є і сервісні програми для власників автомобілів Hyundai. Як повідомив AUTO-Consulting керівник відділу сервісу та гарантії компанії “Хюндай Україна” Станіслав Бельбас, зокрема це програма доступності запчастин для постгарантійних автомобілів. У її рамках можна заощадити від 10% до 15%.

Як офіційні СТО залучають пост гарантійні автомобілі. Спеціальні програми - СТО

Також є низка локальних дилерських програм, які пропонують знижки, як на запчастини, так і на роботи.

За інформацією директора департаменту післяпродажного обслуговування та директора з питань стратегічного корпоративного планування ТОВ “Ем Ем Сі Україна” Ігоря Єременко, у дилерських СТО Mitsubishi постійно діють програми лояльності. Вони передбачають спеціальне ціноутворення для більш старших авто. Зокрема це:
2-га лінійка оригінальних ЗПЧ (всі типи фільтрів, гальм. колодок, дисків та інші актуальні ЗПЧ) за ціною до 30% нижче, ніж за 1-шу лінійку (оригіналу).
– Ще одна програма – «Оригінальні ЗПЧ за цінами інтернет-магазинів». Вона пропонує 120 найбільш актуальних ЗПЧ за спецціною (до мінус 80% від звичайної).
– Окрім цього, можна отримати послуги СТО зі знижкою до 20% від звичайної ціни.

Як офіційні СТО залучають пост гарантійні автомобілі. Спеціальні програми - СТО

За інформацією прес-служби компанії “Субару Україна” тут для постгарантійних авто пропонуються знижки на обслуговування.

Прес-служба компанії “Ніссан Мотор Україна” повідомляє, що продовжує діяти програма лояльності YOU+NISSAN для автомобілів Nissan старше 3-х років. Згідно із нею власники таких автомобілів отримують знижку 15% на придбання оригінальних запчастин, олив, аксесуарів, а також – на роботи з технічного обслуговування та ремонту. Окрім цього, в межах підтримки клієнтів Nissan за кордоном, власники автомобілів цієї японської марки мають змогу скористатися аналогічною програмою лояльності у Польщі.

Як офіційні СТО залучають пост гарантійні автомобілі. Спеціальні програми - СТО

Отже, як бачимо, за неновим автомобілем також можна доглядати за розумні кошти. І бути впевненим, що він не підведе у будь-якій ситуації.

Чи забезпечені вітчизняні СТО автономним живленням

admin

Наверх