Як виглядає нове покоління Chevrolet Aveo > Gercek Tesisat

Як виглядає нове покоління Chevrolet Aveo

Як виглядає нове покоління Chevrolet Aveo - Aveo
Пам’ятаєте такий автомобіль Chevrolet Aveo? Він був мегапопулярний на українському ринку у 2005-2013 роках, а потім зник. Так от, ця модель залишилась у лінійці виробника, вже декілька разів змінювала покоління і зараз знову має змінити зовнішність. Тільки, якщо Aveo 1 та 2 покоління створювали корейці, то зараз новинку розробляли вже китайці з SAIC, з яким Chevrolet має спільне підприємство.

Оновлені седан і хетчбек Chevrolet Aveo обзавелися скромними затемненими гратами радіатора, прямокутною передньою оптикою та акуратними задніми ліхтарями в чорній окантовці. Хечтбек має оригінальний задній бампер, в іншому ж автомобілі ідентичні. Список оснащення досить багатий для моделі мас-маркету: заявляються шість подушок безпеки, восьмидюймова панель приладів, камера заднього виду та задній парктронік. Також автомобілям покладено галогенові фари проекційного типу зі світлодіодними ходовими вогнями.

Мотор лише один: це бензиновий атмосферний агрегат об’ємом 1,5 літра, який розвиває 98 кінських сил. Він поєднується з шестиступінчастою “механікою”, а в топовій комплектації – з варіатором.

Chevrolet прибрав Aveo з багатьох ринків, але, наприклад, досі під назвою Aveo у Мексиці продавався китайський Chevrolet Sail третього покоління, і ця модель доступна виключно у кузові седан.

admin

Наверх