Як будуть працювати АЗС при вимкненні електроенергії > Gercek Tesisat

Як будуть працювати АЗС при вимкненні електроенергії

Мережа WOG має намір до кінця листопада облаштує всі свої АЗС генераторами, які працюють на дизельному паливі. Про це йдеться у повідомлені прес-служби мережі.

Вже зараз 303 заправки мережі у Києві та великих містах вже облаштовані дизельними генераторами. На сьогоднішній день у мережі діючих 359 АЗК.

Оптимістичні новини надійшли й з мережі ОККО. На 270 комплексах мережі ОККО уже встановлено дизель-генератори. Додатково компанія закуповує ще 105 автономних дизельних електростанцій. Таким чином дві найбільші мережі будуть стабільно працювати, навіть при “блєкауті”.

Мережа АЗК «БРСМ-Нафта» також повідомила, що обладнала потужними дизель-генераторами низку своїх станцій. Зараз працюють над закупівлею партії генераторів, щоб встановити їх на всі АЗС. Але на ринку зараз дефіцит, генераторів потужності 50-70 кВт в Україні не має, тому шукають їх по всьому світу.

Як бачимо, мережі пішли по шляху встановлення власних джерел живлення, що мінімізує втрати при перебоях електроенергії. Таким чином, паливо на АЗС буде, і заправитися них буде можливість. Тримаємося, ворогу нас не зламати.

admin

Наверх