Які передові транспортні технології демонстрували на виставці IAA 2022 у Гановері > Gercek Tesisat

Які передові транспортні технології демонстрували на виставці IAA 2022 у Гановері

Як ми вже повідомляли, у 2022 році майже єдиний сегмент, де відбувається значне зростання – це напівпричепи. І у Гановері було багато новинок. Наприклад, Kassbohrer, який посилює свої позиції на українському ринку, представив найбільш затребувану модель напівпричепа-зерновоза ємністю 55 м3. Новинка, має назву K. SKA AG/55-12/27б виконана з алюмінію, що дало змогу витримати власну вагу у 6,4 т, та збільшивши корисну вагу вантажу. Kassbohrer має великі плани на цю нову модель і обіцяє на неї дуже конкурентну ціну.

Також Kassbohrer запропонував на виставці сучасний трал для перевезення важких та негабаритних вантажів, який має дві рухомі секції і може досягати загальної довжини 30 м. Ще одна прем’єра – це паливна цистерна Kassbohrer ємністю 34 м3 для перевезення світлих нафтопродуктів – сама затребувана позиція на нашому ринку у цьому році.

Зазначимо, що на IAA 2022 дебютував у сегменті цистерн і Schmitz-Cargobull. Поки що це спільне виробництво з партнером із ПАР, але Шмітци будуть пропонувати цистерни і на європейському ринку.

Також на виставці Schmitz-Cargobull представив оновлений інтерфейс своєї телематики, яка дозволяє дозувати інформацію для замовника про переміщення вантажів рівно у тій кількості, яка не шкодить самому перевізнику. Також Шматци продовжують експерименти з аєродінамікою напівпричепа і демонстрували модель з невеликим кутом нахиду даху. Таке рішення додало одразу у економічності автопоїзда без суттєвих змін для корисного об’єму напіпричепа.

Цифрові технології продовжують розвивати і виробники маніпуляторів HIAB та Palfinger. Тепер у них є вже власні симулятори для навчання операторів, а незабаром виконувати навантаження можна буде і дистанційно.

Також значний прорив демонструють виробники і у сфері автономного керування. Більш подробно про новації виставки у Гановері, і як це все працює – дивіться у цьому сюжеті.

Головні новинки виставки IAA у Гановері серед вантажних авто

admin

Наверх